Accions

En totes les meves propostes busco la complicitat de la vida. Les sincronicitats i l’atzar em mouen a caminar amb els ulls ben oberts, m’ajuden a pintar la quotidianitat de color vermell i a reduir l’escletxa entre art i vida.
Si observo el conjunt de les meves creacions m’adono que hi ha una sèrie d’elements que es repeteixen. En primer lloc els símbols, que em permeten anar més enllà de les paraules, fer visible l’invisible, superar la raó , integrar les emocions i la dimensió espiritual.

La religió és un tema que s’imposa, malgrat la meva voluntat. L’objectiu és mostrar aspectes comuns que desborden els límits de cada sistema de creences com una via per expressar el meu món interior.
També acostumo a tenir en compte els jocs. Gairebé totes les propostes volen ser una invitació a participar-hi de forma activa.

M’agrada recollir objectes del carrer, aquells que em fan l’ullet i em xiuxiuegen a cau d’orella respostes als meus pensaments; d’altres que visc com un regal o una sorpresa i que m’obren nous horitzons. La majoria els integro en les meves obres. Sovint son el punt de partida, sempre font d’inspiració, com també ho son la lectura i les passejades.

La última cabina de Barcelona

Les cartes de la loteria mexicana com a mirall interior

Sursum Corda. Amunt els cors. Sala Fènix

Veus del carrer al Centre Cívic la Casa Groga, en l’interior de la programació de Desplaça’t. Festival d’Arts de Carrer.

Altar al barri. Conjuntament amb reivindicacions culturals

Posadas. Interpretació lliure de la tradició mexicana de les posadas a través d’una instal·lació

Converses

Presentació de les cartes de la Lloteria Mexicana des d’una perspectiva simbòlica amb el propòsit d’aprofundir en el seu significat i també per poder utilitzar-les com una eina de coneixement personal de forma espontània i intuïtiva.

Exposició col·lectiva “visiones de ultramar” a les Cotxeres Borrell

Catàleg obra. Experimentant amb llaunes i cera d’espelmes

Celebració del “dia de muertos” al Margarita Blue. Ballant amb la mort

El 23 com a nombre d’encontre. Una exposició al Centre Cultural Sant Josep i a al Centre Cultural Sanfeliu

Inauguració de les plaques solars Institut Ramon Berenguer IV. Eclíptica formada per tota la comunitat educativa.